¿Qué hacemos?

Una organización está formada por equipos o varias personas organizándose de una determinada manera. El propósito de Shake It Up es facilitar su desarrollo para mejorar procesos y relaciones, objetivos y resultados.

FACILITACIÓ DE TROBADES SIGNIFICATIVES

 

Facilitació de reunions amb stakeholders (grups d’interès). Trobades que esdevinguin un punt d’inflexió, que generin un abans i un després en la relació, que es recordin en el temps pel seu impacte en la visió compartida.

 

DESENVOLUPAMENT D’EQUIPS

 

Sessions grupals dirigides a aquells equips que es proposen incrementar la seva col·laboració, millorar les seves relacions i els resultats com equip. Espais facilitats amb dinàmiques per explorar i plantejar-se nous reptes.

 

CONSULTORIA

 

Diagnòstics organitzacionals i d’equips que generen Plans d’Acció compartits i consensuats. Acompanyament a la gestió del canvi. Com a partner extern del Departament de Persones caminem junts, analitzem i proposem solucions i alternatives.

 

FORMACIÓ EN COMPETÈNCIES

 

Especialment competències “toves”, formació en treball en equip, en l’aprenentatge continu i col·lectiu, i en determinades eines que donen suport l’execució del propòsit, com la comunicació interpersonal, empowerment i influència, reunions participatives, etc.

 

Per a què?

 

Per facilitar la comprensió dels processos de canvi.

Quins canvis són susceptibles? Qualsevol que sigui ètic, que busqui el bé comú, la millora dels indicadors i resultats sense el detriment del benestar de les persones.

 

Per aprendre metodologies i tècniques de desenvolupament organitzacional i de treball en equip.

Ensenyem les nostres eines per tal que puguis fer-les servir sempre que ho consideris oportú, de manera autònoma o amb el nostre acompanyament.

 

Per obtenir un diagnòstic i un pronòstic integral.

 

Per desenvolupar plans estratègics, canvis culturals, transformar-nos en una organització basada en equips d’alt rendiment.

Per entrenar-nos per exercir millor el treball en xarxa fins i tot més enllà de l’organització, treballar en equip, aprendre a desenvolupar posicions amb multirol, gestionar la diversitat, liderar equips, etc.

 

Equipo

Somos un equipo pequeño y grande a la vez. Liderado por Francesca Nogales fundadora de Shake It Up, y acompañada por colaboradores que comparten el paradigma base y además están especializados en ámbitos tan diversos como el diseño, la psicología o la pedagogía.
francesca-nogales

Francesca Nogales

Fundadora

Llicenciada en Sociologia per la UAB. Màster en Desenvolupament organitzacional i consultoria de processos. Coach d'equips i consultora sistèmica organitzacional. Experta en metodologies participatives per generar espais de reflexió i canvi a través d'accions amenes, visuals, àgils i creatives.

marta-cortina

Marta Cortina

Col·laboradora

Llicenciada en Comunicació i Periodisme per la URV. Postgrau en muntatge audiovisual per la UPF. Experta en temes de gènere i comunicació. Facilitadora, tallerista i formadora d'equips.

Qué dicen sobre Shake It Up

Nos importa mucho la opinión de nuestros clientes, para nosotros es fundamental crear relaciones de confianza y crecer juntos.

Cesc Garriga

CLO & Learning - Development Manager | PrevenControl

Hem col·laborat diverses vegades amb Shake It Up i Francesca Nogales i, totes elles han estat un èxit. Moments per revisar i millorar les tasques col·lectives com a equip i com a departament, que s'han convertit en trobades significatives per tots els nostres treballadors. Francesca estima el que fa i això es nota en totes les seves sessions.

Neus Fitó

Universitat Autònoma de Barcelona

Francesca és una persona creativa, disciplinada i fiable que connecta ràpidament amb les necessitats. Ofereix solucions versàtils i sempre treballades a mida. No només es limita a donar resposta a l'encàrrec que li fas sinó que va un pas més enllà, connectant persones i solucions que ha acumulat al llarg de la seva experiència. És una persona franca, que parla des del respecte i que ajuda a prendre decisions encertades.

Artículos recientes

Compartimos nuestra experiencia y conocimientos a través de nuestro blog, un espacio de difusión de contenidos sobre coaching y consultoría organizacional.

Contacto

Shake It Up
team@shakeitup.es 
620957639

Contáctanos